Rusia - KMD Travel

+4 021 367 3230
+4 021 313 7672 (fax)
Go to content
21 Iulie 2020

cel mai bine pastrat secret: Kamceatka - RUSIA
12 Zile
Una din cele  mai spectaculare regiuni ale Rusiei, « Tara focului si a ghetii », interzisa oricarui strain pana in 1991, tinutul ursului brun, al somonului si al vulturului de mare Steller si auriu, cu rezervatii naturale patrimo-niu UNESCO, Kamceatka prezinta  o priveliste maiestuoasa ce iti taie respiratia: vulcani activi  si stinsi, de unde se poate privi spre Pacific, rauri coborand spectaculos spre furtunoasa Mare Ohotsk si spre Marea Bering, vai largi, geizere,  paduri si tundra de o frumusete incomparabila. Aici au fost testate primele vehicule lunare sovietice, aici au acostat vasele  expeditiilor conduse de James Cook, La Perouse etc.  Peninsula misterioasa, unde pare ca timpul curge altfel, captiveaza prin peisajele splendide, mereu in schimbare, dar si prin unicitatea  vechilor  traditii ale locuitorilor nordici. O vizita in Kamceatka  poate fi o provocare unica !  Fermecatorul oras Ekaterinburg a fost fondat in 1723 de catre Petru cel Mare, a devenit important oras minier si cultural, ramas in istorie ca locul unde a fost ucisa familia tarului Nikolai II. Novosibirsk – oras important dupa construirea garii pentru trenul transsiberian ce face legatura dintre Moscova si Vladivostok.
Ziua 1 -prezentare pe aeroportul „Henri Coanda” Bucuresti, biroul Informatii, intalnire cu insotitorul roman de grup ora 00:10, plecare la Ekaterinburg, via Moscova, decolare ora 01:55; sosire ora 13:15 la Tiumen; sosire si transfer la hotel Best Western, cazare. Tur panoramic in primul oras rusesc infiintat din Siberia: anul 1586 si despre care renumitul savant Mihail Lomonosov a spus ca „puterea Rusiei va creste prin expansiunea sa in Siberia” ! Tiumen este „orasul aurului negru” – petrolul, dar si important oras cultural:aici s-a infiintat primul teatru din Rusia.
 
Ziua 2 – Tiumen - Ecaterinburg – mic dejun + dejun Plimbare la debarcaderul raului Tura; seara, transfer la gara si transport cu trenul pana la Ecaterinburg, orasul situat la granita dintre Europa si Asia, al patrulea mare oras al Rusiei (numit cativa zeci de ani Sverdlovsk), important oras minier inca din sec.18; metalul produs aici a fost considerat inca din sec.19 ca cel mai bun din lume, fiind folosit la constructia Turnului Eiffel, a acoperisului Palatului Parlamentului din Londra, a cadrului interior al Statuii Libertatii din New York;  tot aici se construiesc echipamente pentru navele spatiale. Transfer la hotel Atrium Palace, cazare.
 
Ziua 3 - Ecaterinburg – mic dejun + dejun Mic dejun; tur panoramic de 1/2 zi al orasului intemeiat in 1723; se vor vedea principalele obiective; Catedrala Sangelui varsat – ridicata pe locul casei Ipatiev, unde a fost asasinata familia ultimului tar, Nikolai II, casa demolata in 1977, la ordinul conducerii Partidului Comunist, de teama unor pelerinaje la acel loc; Biserica Inaltarii, Palatul Rastorguyev-Kharitonov -sec 18, monumentul dedicat lui Vysotski, infatisandu-l cantandu-i o serenada iubitei sale sotii Marina Vlady.etc. Dupa amiaza, excursie de-a lungul Marelui Drum Siberian, pana la locul unde s-a ridicat Monumentul ce marcheaza granita dintre Europa si Asia; veti putea face fotografii unice la monumentul ridicat aici in 2004: cu un picior in Europa si celalalt in Asia ! Pe drumul spre Siberia au trecut numerosi oameni politici, dar si oameni de cultura, pedepsiti de guvernul tarist sa plece in exil in Siberia ! In functie de timpul disponibil, se poate face o scurta plimbare cu metroul, care, desi foarte aglomerat, ne va permite sa admiram constructia acestuia, inceputa in 1991, cu multe statii din marmura si pietre aduse din Muntii Ural; multi ani a fost considerata linia cea mai scurta de metro din lume - 12.7 km, mentionata in Guiness Book.
Ziua 4 - .....
Pentru programul complet va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Tip


Plecare: 21 iulie 2020

Pret: 4.635 euro/persoana - loc in camera dubla.
Supliment camera singla: 660 euro/persoana.  Tariful este valabil pentru grup minim de 15 persoane, la un grup de 10-14 persoane - supliment 90 euro/persoana.
Vedeti galerie foto >>
Servicii incluse:            
- transport extern: avion Bucuresti-Tiumen/Novosibirsk-Bucuresti, compania Aeroflot; zbor intern: Ekaterinburg-Petropavlovsk Kamceatsky; Petropavlovsk Kamceatsky-Novosibirsk;
- taxe aeroport;
- transferuri si vizite cu autocar/microbuz local, in functie de numarul de pasageri;
- 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3-4-5*,  mentionate in program sau similare;
- mesele specificate in program;
- taxa de viza;
- vizitele/intrarile prevazute in program, ghizi locali in timpul vizitelor; insotitor roman de grup pe tot parcursul excursiei ;
Nu sunt incluse:
- asigurare medicala – obligatorie; asigurare storno – recomandata de agentie; cheltuieli personale: apa/ bauturi la mese, taxele pentru camere foto/video la monumentele unde se solicita,  telefoane etc., bacsisuri pentru ghizi locali/soferi/ bagajisti; taxe/vizite neprevazute in program; asigurare storno – recomandata de agentie; excursiile optionale - care se organizeaza si achita la fata locului. Pretul pentru excursiile optionale cu elicopterul vor fi fixate de parteneri in luna aprilie, fiind comunicate ulterior.
Conditii de participare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii, cu minim 2 pagini consecutive libere; 1 fotografie color tip pasaport dimensiuni 5 cm x 5 cm, scanata in format Jpeg., dimensiuni intre 10KB-300KB; formular viza completat electronic; copie dupa viza de India anterioara (daca exista pe un alt pasaport).
Str. Vasile Lascar 5-7
Sector 2, Bucuresti 020491
office@kmd-travel.ro
+4021 367 3230
Licenta de turism KMD Travel SRL nr.1326/09.12.2021; Brevet de turism – nr 22335 / 31.10.2012
Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turist, in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism. seria I  nr.51103
KMD Travel SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu  nr. 32715
INFO CONS-tarif normal: 021-9551 www.anpc.gov.ro
M.D.T.R. – 0800 86.82.82

© KMD Travel 2021
Back to content