Oman - KMD Travel

Du-te la conținut
1 Noiembrie 2020

bijuterie araba: Oman
10 Zile
Ziua 1 - prezentare pe aeroportul « Henri Coanda » Bucuresti Otopeni, intalnire cu insotitorul roman de grup la ghiseul Informatii, ora 20:45, decolare spre Oman la ora 23:30, via Doha.
 
Ziua 2 - Muscat La ora 10:20 sosire in Muscat, capitala Sultanatului Oman, loc al unor civilizatii milenare, tinut legat de legenda Reginei din Saba, a lui Sindbad Marinarul, unde albastrul de turcoaz al Oceanului Indian se intalneste cu desertul strabatut de beduini si incalzit de soarele Arabiei, cu faleze spectaculoase, in peisaje de neuitat. Transfer la hotel Al Falaj, cazare Seara, la ora 17:30 in turul panoramic al orasului Muscat – cuvant care in limba araba se traduce prin “loc de acostare” – si se vor vedea piata locala Muttrah, palatul Al Alam – resedinta sultanului, fortul portughez datand din sec.16. Cazare hotel Al Falaj.
 
Ziua 3 - Muscat – Nizwa –Al Hamra – Misfah -Jabal Shams – Marele CANION Mic dejun. Se viziteaza Marea Moschee, inaugurata de Sultanul Omanului in 2001; aici se afla un candelabru adus din Germania, fiind al doilea ca marime din lume, iar covorul special de rugaciune a fost comandat si lucrat in Iran. Apoi se pleaca la Nizwa, cu oprire in Al Hamraoras vechi de 400 de ani, situat in nord-estul Omanulu, unde se mai pastreaza case din piatra cu doua, trei si chiar 4 etaje, cu grinzi din lemn de palmier; in vechiul souq mai exista un magazin care vinde halva de la data infiintarii celui mai vechi atelier mestesugaresc de fabricare a halvalei. In satul Misfah casele par a fi direct sculptate in stanca. De aici se continua drumul pana la Jabal Shams cu masini 4x4 pentru a vedea “Marele Canion” al Omanului si a admira privelistele spectaculoase din locul unde, se spune, rasare prima data soarele in Oman; cazare la Golden Tulip Nizwa.
Ziua 4 - .....
Pentru programul complet va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Tip

Plecare:  1 Noiembrie 2020

Pret: 2.480 euro/persoana – loc in camera dubla
Supliment camera sigle: 415 eur/persoana. Pretul este valabil pentru grup minim de 12 persoane. Sub acest numar, pretul se recalculeaza si se percepe  un supliment.
Vedeti galerie foto >>
Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti-Muscat-Bucuresti,compania Qatar;
- taxe aeroport;
- zboruri interne Muscat-Khasab-Muscat-Salalah;
- taxa viza Oman;
- transferuri si vizite cu autocar/microbuz cu aer conditionat, masini 4x4 la Jabal Shams;
- 8 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3-4-5*, mentionate in program sau similare; 1 dejun la restaurant local in Muscat si 1 dejun la Khasab;
- croaziera cu dwow la Khasab;
- vizitele si intrarile mentionate in program;
- insotitor de grup roman pe tot parcursul excursiei si ghizi locali in timpul vizitelor.
Nu sunt incluse:
- asigurare medicala – obligatorie; asigurare storno – recomandata de agentie; apa/bauturi la mese, cheltuieli personale (bagajisti, telefoane, taxi, bacsisuri pentru ghizi locali/soferi – se achita insotitorului de grup la sosire in Muscat); taxe/ vizite neprevazute in program, eventuale excursiile optionale – care se organizeaza si achita la fata locului.
Conditii de participare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii; nu sunt permise pasapoartele temporare; copii pasaport (xerox sau scan) cu 20 zile inainte de data plecarii; pe pasapoarte nu trebuie sa fie aplicata viza Israel.
Înapoi la cuprins