Oman - KMD Travel

+4 021 367 3230
+4 021 313 7672 (fax)

Programe SENIOR VOYAGE la Dubai, Istanbul, Napoli, Madrid-Barcelona, Portugalia, Elvetia, Israel, CROAZIERA EAU - DubaiTarife last minute la croaziera Costa Victoria India si Maldive din 22.11.2019 !

Go to content

Oman

1 Noiembrie 2019

bijuterie araba: Oman
9 Zile
Ziua 1 - prezentare pe aeroportul « Henri Coanda » Bucuresti Otopeni, intalnire cu insotitorul roman de grup la ora 20:45, decolare spre Oman la ora 10:15, via Dubai.
Ziua 2 - Muscat - Ora 08:20 sosire in Muscat, capitala Sultanatului Oman, loc al unor civilizatii milenare, tinut legat de legenda Reginei din Saba, a lui Sindbad Marinarul, unde albastrul de turcoaz al Oceanului Indian se intalneste cu desertul strabatut de beduini si incalzit de soarele Arabiei, cu faleze spectaculoase, in peisaje de neuitat. Tur panoramic de ½ zi al capitalei sultanatului (Muscat in limba araba se traduce prin “loc de acostare”): se vor vedea cateva edificii moderne, centre comerciale, dar, in mod special se remarca stilul traditional al constructiilor. Marea Moschee  inaugurata de Sultanul Omanului in 2001 –dispune de un mare candelabru adus din Germania si al doilea din lume ca marime covor de rugaciune, comandat si lucrat in Iran. Vizita Muzeului Bait Al Zubair. Cazare hotel Ramada.
Ziua 3 - Muscat – Bahla – Jabrin – Nizwa - Mic dejun. In drumul catre Nizwa, scurta oprire la fortul Bahlā – monument ce face parte din patrimoniul cultural UNESCO, apoi sosire la JABRIN pentru a vizita cel mai frumos castel din Oman, construit in secolul al 17-lea, devenit un loc simbolic al invataturii traditionale din Oman; continuarea drumului spre Nizwa, cazare hotel Falaj Daris.
Ziua 4 - Nizwa –al Hamra – Jabal Shams- Mic dejun. Plecare la Al Hamra – oras vechi de 400 de ani, situat in nord-estul Omanului; aici se mai pastreaza case din piatra cu 2-3 si chiar 4 etaje, cu grinzi din lemn de palmier; in vechiul souq este un magazin care vinde halva de la data infiitarii celui mai vechi atelier mestesugaresc de fabricarea halvalei. In satul Misfah casele par direct sculptate in stanca. De aici se continua drumul pana la Jabal Shams cu masini 4x4 pentru a vedea “Marele Canion” al Omanului; cazare si cina la Jabal Shams Resort, de unde puteti admira un superb apus de soare.
Ziua 5 - Jabal Shams – Nizwa - Muscat - Mic dejun. Vizita fortului si a souq-ului din Nizwa -“orasul oaza”, fosta capitala a dinastiei Joulanda in secolele VII-VI in C., fiind acum una din cele mai mari atractii turistice ale Omanului, datorita constructiilor incarcate de istorie. In souq-ul renovat se pot gasi atat legume, fructe, cat si mirodenii, cafea, dar si bijuterii din aur si argint, pumnale curbate, obiectele din piele si ceramica, etc. Continuare spre Muscat, cazare hotel Ramada.
Ziua 6  – Muscat – Khasab - Mic dejun; transfer la aeroport pentru zbor Muscat-Khasab. Sosire in capitala Peninsulei Musandam – numita si „Norvegia Arabiei”: Khasab, situat in nordul Omanului, transfer la hotel, cazare hotel Atana. Dupa amiaza se pleaca cu masini 4x4 spre Jebel Harim („Muntele Femeii”) – 1908 m (tur 4 ore); veti fi incantati de peisajul format din stanci abrupte, cu sate ridicate in terase pe munte, paduri de acacia, vai adanci; oprire in pitorescul sat Sayah, inconjurat de plantatii de palmieri. De pe inaltimea muntelui Jebel Harim se vede o panorama fantastica spre golf si, departe, spre Oceanul Indian. Intoarcerea se face prin pasul Khawr si parcul natural Al Khalidya.
Ziua 7 – Khasab – croaziera prin fiorduri - Mic dejun, odihna, relaxare la hotel sau, optional - croaziera cu „dwow”, dejun inclus; dwow este un vas traditional local, de la bordul caruia veti putea admira fiordurile Golfului Arabiei, satele pescaresti, apa linistita, de turcoaz care contrasteaza cu albul dealurilor calcaroase; se face oprire pentru a inota sau a face snorkeling.
Ziua 8 -  Khasab – Muscat - Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor la Muscat, sosire, transfer la hotel, cazare. Timp liber – plimbare; puteti admira cladirea Operei, construita in 2011 la ordinul sultanului Qaboos, cu o capacitate de 1100 locuri sau face cumparaturi - in Oman a fost creat cel mai exclusivist si renumit parfum din lume: Amouage !
Ziua 9 – Muscat - Mic dejun; transfer la aeroport si zbor Muscat-Bucuresti, via Dubai, decolare ora 12:55. Sosire pe aeroportul “Henri Coanda” la ora 21:50.
Plecare:  1 Noiembrie 2019

Pret: 1.670 USD + 880 euro/persoana – loc in camera dubla
Supliment camera sigle: 505 usd/persoana. Pretul este valabil pentru grup minim de 15 persoane. Sub acest numar, pretul se recalculeaza si se percepe  un supliment (grup minim 10 persoane = 160 usd/persoana).
<<Programul complet
Vedeti galerie foto >>
Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti-Muscat-Bucuresti,compania Fly Dubai;
- taxe aeroport;
-  zboruri interne Muscat-Khasab-Muscat;
- transferuri si vizite cu autocar/microbuz, masini 4x4 la Jabal Shams;
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4* la Muscat si Khasab, hotel 3* la Nizwa si hotel tipic la Jabal Shams, mentionate in program sau similare; 1 cina la Jabal Shams;
- vizitele si intrarile mentionate in program;
-  reprezentant agentie pe tot parcursul excursiei si ghizi locali in timpul vizitelor
Nu sunt incluse:
- taxa viza Oman – 7 riali omanezi (aproximativ 15 euro), se obtine la sosirea pe aeroportul din Muscat;
asigurae medicala – obligatorie; asigurare storno – recomandata de agentie; apa/bauturi la mese, cheltuieli personale (bagajisti, telefoane, taxi, bacsisuri pentru ghizi locali/soferi – se achita insotitorului de grup la sosire in Muscat – 6 usd/persoana/zi); taxe/ vizite neprevazute in program, eventuale excursiile optionale – care se organizeaza si achita la fata locului; excursia optionala la fiorduri – pret 90 usd/persoana la grup minim de 10 turisti –inscrieri la agentie.
Supliment 6 cine: 290 usd/persoana – se rezerva inaintea plecarii si se achita la agentie.
Conditii de participare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii; nu sunt permise pasapoartele temporare (cu valabili-tate 1 an); copii pasaport (xerox sau scan) cu 20 zile inainte de data plecarii; pe pasapoarte nu trebuie sa fie aplicata viza Israel.
Blvd. Kogalniceanu Nr. 14
Sector 5, Bucuresti 050105
office@kmd-travel.ro
+4021 367 3230
Licenta de turism KMD Travel SRL nr.1326/04.03.2019; Brevet de turism – nr 22335 / 31.10.2012
Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turist, in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism. seria I  nr.51076
KMD Travel SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu  nr. 32715
INFO CONS-tarif normal: 021-9551 www.anpc.gov.ro
M.D.T.R. – 0800 86.82.82

© KMD Travel 2019
Back to content