Iran 2022 - KMD Travel

Du-te la conținut
Date de plecare in 2022: 19 februarie ; 05 martie; 11 iunie si 25 iunie; 23 iulie; 13 si 27 august;
05 noiembrie; 03 si 31 decembrie.
Date de plecare in 2023:  07 ianuarie; 18 februarie; 04 martie.   

Iran - istorie si legenda in antica Persie
9 Zile
ziua 1 -  Shiraz –mic dejun+cina  sosire devreme, transfer la hotel, cazare.
ziua 2 – mic dejun+cina - Dupa mic dejun veti vizita cateva din obiectivele renumite din Shiraz: gradina Naranjestan, patrimoniu UNESCO, apoi Moscheea Nasir-ol-Molk –numita si « moscheea roz » datorita culorii predominante roz din interiorul moscheii; moscheea Vakil - construita intre anii 1751-1773; Mormantul poetului Havez – mult admirat de Goethe; mausoleul poetului persan a fost ridicat in 1935 si este opera arhitectului francez André Godard. Cazare la hotel in Shiraz.             
ziua 3 – mic dejun+cina  Shiraz-Yazd
plecare la Yazd, oras situat in desert, pe unde a trecut Marco Polo si unde se mai pastreaza cultul lui Zoroastru. In drum, oprire si vizita complexului de la Persepolis – patrimoniu UNESCO, cel mai renumit si vizitat monument din Iran, cu palatele lui Darius, Xerxes, Artaxerxes I, Artaxerxes III. Cazare la hotel in Yazd.
ziua 4 – mic dejun+cina Yazd-Isfahan - orasul Yazd cucereste prin farmeca prin monumentele sale vechi construite intr-un stil traditional extrem de simplu. Vizita Turnului Tacerii, a Moscheii Jame si a Gradinilor Dowlat Abad – patrimoniu UNESCO. Plecare la Isfahan, cazare la hotel in Isfahan.

Pentru programul complet va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Tip
PRET DE VANZARE:  810 euro/persoana – loc in camera dubla; supliment camera singla: 155 euro/persoana.  Tariful este valabil pentru grup minim de 2 persoane.

Date de plecare in 2022: 19 februarie ; 05 martie; 11 iunie si 25 iunie; 23 iulie; 13 si 27 august;
05 noiembrie; 03 si 31 decembrie.
Date de plecare in 2023:  07 ianuarie; 18 februarie; 04 martie.
Vedeti galerie foto >>
Servicii incluse:
 
- 8 nopti cazare cu mic dejun, camere standard, la hoteluri 3-4* mentionate mai jos sau similare :
Shiraz – hotel Karimkhan sau Parseh; Yazd – hotel Moshir Garden sau Mozafar; Isfahan – hotel Pirouzi sau Sheykhabahaie; Matin Abad Camp; Grand sau Asareh sau Mashhad in Teheran.   
- transferuri/vizite cu microbuz si sofer vorbitor persana;
- 7 cine tip continental; 1 sticla de 0,5 l de apa/zi/persoana;
- vizitele si intrarile prevazute in program;
- ghid local vorbitor de limba engleza, in timpul vizitelor
Nu sunt incluse:
 
- transport avion: extern Bucuresti-Shiraz/Teheran-Bucuresti;
- taxa de viza si procesare: aprox.350 lei/persoana;  asigurare medicala – obligatorie; asigurare storno - recomandata de agentie;
-cazare suplimentara, transfer la alte ore decat in zilele prevazute de incepere a pachetului turistic, intrari neprevazute in program, cheltuieli personale: bacsisuri  pentru ghizii locali si soferi, telefoane, apa/bauturi etc; excursii/servicii nespecificate in program.

Conditii de inscriere: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei, cu minim 2 pagini libere; nu se accepta pasaport temporar valabil 1 an si nici viza/stampila intrare/iesire din Israel; copie xerox a primei pagini; cazier judiciar; adeverinta medicala care sa contina mentiunea “apt pentru excursie, clinic sanatos”; 2 fotografii color tip pasaport (fara ochelari, palarie etc); formular de viza completat corect, asigurare medicala.

Înapoi la cuprins