Ecuador - KMD Travel

+4 021 367 3230
+4 021 313 7672 (fax)

Programe SENIOR VOYAGE la Dubai, Istanbul, Napoli, Madrid-Barcelona, Portugalia, Elvetia, Israel, CROAZIERA EAU - Dubai

Go to content

Ecuador

Columbia-Ecuador-Panama calatorii ... la inaltime!
Ziua 1 – prezentare pe aeroportul „Henri Coanda”Bucuresti, ora 04:00, intalnire cu insotitorul roman de grup la biroul de Informatii, plecare ora 06:00 la Cartagena, via Amsterdam; sosire la ora 17:35 in vibrantul oras columbian, plin de farmec, cu arhitectura coloniala si moderna, piete pline de flori, unde aproape permanent se organizeza diverse festivaluri; transfer la hotel si cazare la hotel NH Urban.

Ziua 2 – mic dejun; ½ zi tur panoramic in Cartagena, oras fondat in 1533, al carui centru istoric este inclus in patrimoniu UNESCO; oprire la Biserica Popa, construita in 1606 si situata pe o colina de 150 m, de unde aveti o privire de 360º asupra orasului, a marii si asupra unuia din cele mai importante porturi de la Marea Caraibelor. Continuare pana la masiva Fortareata San Felipe, ridicata  pentru apararea orasului de pirati, dupa planurile inginerului german Richard Carr. In centrul vechi se viziteaza Manastirea si Biserica San Pedro Claver (sec.17) si zona Bovedas - fost depozit de armament si inchisoare, acum important centru de artizanat.

Ziua 3 – Cartagena –timp liber –plimbare in orasul colonial plin de farmec, cu numeroasele sale case coloniale, iar seara puteti asculta muzica la diverse terase sau restauranate; optional, puteti face o excursie de o zi la una din plajele din apropierea orasului: San Rosario (aprox.45 km de Cartagena)

Ziua 4 – mic dejun;  transfer la aeroport si zbor Cartagena-Medelin; de la aeroport, veti pleca intr-un tur panoramic in care se vor vedea Parcul San Antonio, cunoscut pentru cele 23 de sculpturi ale lui Fernando Botero, daruite de artist orasului, Universitatea si Biserica baroca San Ignacio, Teatrul Metropolitan, cladirile guvernamentale de la Alpujarra, colina Nuibara de unde se poate admira orasul. Cazare hotel Park. In apropierea orasului sunt multe ferme de cafea, fiind renumita calitatea cafelei din aceasta zona. Seara, puteti lua cina la unele din restaurantele renumite in intreaga tara pentru calitatea si diversitatea bucatariei.

Ziua 5 - mic dejun; transfer la aeroport si zbor Medelin-Bogota; sosire in capitala Columbiei (altitudine 2640 m); transfer la hotel, cazare; urcare cu telecabina pe colina Montserrate, la 3140 m, de unde puteti admira intreg orasul, cu o mare varietatea arhitecturala (zona veche, coloniala, zona moderna si de business). Cazare si cina.la hotel Virrey.

Ziua 6 – mic dejun; excursie la Zipaquira – unde se afla o impresionanta catedrala din sare - si la Lacul Guatavita, lacul unde indieni Musca celebrau anumite ritualuri; Lacul Guatavita a trezit imaginatia cautatorilor de comori, care au crezut ca au gasit aici pretiosul El Dorado. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 7 – mic dejun; tur panoramic al orasului 4 ore; ne vom opri in centrul istoric al orasului, cu multe cladiri coloniale, in Piata Bolivar unde se afla statuia lui Simon Bolivar – el Libertador, vom putea admira Catedrala – construita pe locul primei biserici din Bogota, din 1539, Palatul de Justitie. Vizita Muzeului Aurului, care are una din cele mai importante colectii de piese de aur (peste 34.000), dar si alte exponate valoroase din piatra, ceramica si textile. Dejun la un restaurant local. Transfer la aeroport, zbor Bogota-Quito, sosire in capitala ecuadoriana (altitudine de 2800 m), transfer la hotel Mercure si cazare.

Ziua 8 - mic dejun; excursiei de o zi, dejun inclus: tur panoramic al orasului Quito (2800 m); vom putea admira centrul vechi, inclus in patrimoniu UNESCO, cu numeroase cladiri coloniale; tot aici se afla Palatul Legislativ, Manastirea San Augustin; oprire la Monumentul Ecuatorului (latitudine 0’) care marcheaza pozitia geodezica a Ecuatorului stabilita de o expeditie stiintifica franceza in sec.18; o linie galbena separa cele doua emisfere, sudica si nordica si, intr-o experienta unica, puteti sa va situati, astfel, in doua emisfere geografice in acelasi timp; vizita Muzeului Etnografic.

Ziua 9 - Quito - mic dejun; excursie la Parcul National Cotopaxi unde veti putea vedea cel mai activ vulcan din lume, Cotopaxi, cu inaltimea de 6005 m; in parcul national se afla 90 specii de pasari specifice marilor altitudini; continuare spre Riobamba – unde, in 1830, a fost elaborata prima constitutie din Ecuador, in anul 1830; vom cunoaste orasul in timpul unui tur panoramic ce va include Catedrala, Muzeul La Concepcion, Colina Quito care adaposteste importante obiecte de arta religioasa din Ecuador. Cazare si cina la Hosteria Abraspungo, Riobamba.

Ziua 10 - mic dejun; plecare la Cuenca, altitudine 2535 m; strabatand unele din cele mai pitoresti zone ale tarii, vom opri la Ingapirca, unde se mai pastreaza ruine incase (insusi imparatul incas Huayana Capac ar fi ordonat construirea acestui complex). Sosire si cazare la Cuenca, hotel San Juan. Dejun. Tur panoramic al orasului - Mecca culturala a Ecuadorului, patrimoniu UNESCO, oras universitar – are 6 universitati; vom vedea biserici frumoase, catedrala, datand din anul intemeierii orasului: 1557, dar ne vom opri si la un atelier specializat in crearea renumitelor si atat de apreciatelor palarii, cunoscute sub numele „palarii de Panama”.

Ziua 11 - mic dejun; timp liber – va puteti plimba prin fermecatorul oras sau face ultimele cumparaturi – orasul este renumit pentru varietatea artizanatului (broderii, ceramica); dejun, apoi plecare la Guayaquil, datand din 1538, cel mai important si mare oras din Ecuador, inima economica a tarii; zona „Las Penas” inca mai pastreaza cladiri vechi, neafectate de incendiul devastator din 1896, transformate in interesante galerii de arta. Scurt tur panoramic – vom vedea Parcul Simon Bolivar, Centrul Civic,“Mirador” – de unde se vede locul confluentei celor doua rauri: Daule si Babahoyo. Monumentul La Rotonda aminteste de memorabila intalnire dintre Simon Bolivar si Jose de San Martin. Cazare.
                     
Ziua 12 - mic dejun; zbor Guayaquil – Panama; sosire si transfer in oras si vom incepe vizita cu zona istorica a orasului: „vechea” Panama, cu ruine reconstruite dupa distrugerile provocate de piratul Morgan, cartierul Casco  Viejo, declarat patrimoniu UNESCO in 1997, panourile de marmura relatand despre prezenta franceza in Panama etc., apoi vizita celebrului canal ce uneste cele doua oceane: Canalul Panama; se vor vedea ecluzele si vasele ce trec prin canal si vom putea vedea detaliile construirii canalului in micul muzeu din interior. Cazare hotel Radisson Decapolis.

Ziua 13 – mic dejun; timp liber – cumparaturi; eliberarea camerelor la ora 17:00 si  transfer la aeroport, zbor la Bucuresti, via Paris, decolare ora 21:10.

Ziua 14 - sosire Paris ora 11:05, decolare spre Bucuresti la ora 15:25, sosire pe aeroportul „Henri Coanda” din Bucuresti-Otopeni la ora 22:05.
Blvd. Kogalniceanu Nr. 14
Sector 5, Bucuresti 050105
office@kmd-travel.ro
+4021 367 3230
Licenta de turism KMD Travel SRL nr.1326/04.03.2019; Brevet de turism – nr 22335 / 31.10.2012
Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turist, in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism. seria I  nr.51089
KMD Travel SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu  nr. 32715
INFO CONS-tarif normal: 021-9551 www.anpc.gov.ro
M.D.T.R. – 0800 86.82.82

© KMD Travel 2020
Back to content