Chile-Argentina - KMD Travel

Du-te la conținut
8 Noiembrie 2020

Chile-Argentina - din Atacama ... pana la capatul lumii
16 Zile
Ziua 1 – intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul « Henri Coanda » Bucuresti, biroul Informatii, ora 15:40, plecare la Santiago de Chile, decolare ora  17:45 (via Paris).
 
Ziua 2 – sosire la Santiago de Chile ora 08:15; transfer la hotel pentru a lasa bagajele, apoi tur panoramic 3 ore in orasul in care Pablo Neruda a creat numeroase poezii; se vor vedea Plaza de Armas, Catedrala, Cerro Santa Lucia – locul unde Don Pedro de Valdivia a fondat orasul in 1541, cartierul residential Santa Maria de Manquehue, zone comerciale etc. Cazare hotel Novopark.
 
Ziua 3 - mic dejun;  Santiago de Chile-Insula Pastelui mic dejun la pachet, transfer la aeroport, zbor Santiago de Chile-Insula Pastelui–Rapa Nui, cea mai izolata insula din lume - patrimoniu UNESCO din 1995, situata intre Chile si Tahiti. Navigatorul olandez Jacob Roggeveen  a fost primul european care a ajuns pe aceasta insula in 1722. Transfer la hotel, Iorana, cazare,  Optional, excursie la vulcanul stins Rano Kau – se poate admira intreaga insula, se ajunge in satul Hanga Roa si Orongo, locul legendei „omului-pasare” si unde se mai pastreaza numeroase pietroglife, Seara, optional, cina cu program specific.
Ziua 4 - .....
Pentru programul complet va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Tip

Plecare:  8 Noiembrie 2020

Pret: 5.595 usd + 1.210 euro/persoana - loc in camera dubla.
Supliment camera singla:   780 usd/persoana.  Pretul este valabil pentru grup minim de 15 persoane. La grup minim de 10 turisti pretul se recalculeaza si se achita diferenta de pret.
Vedeti galerie foto >>
Servicii incluse:
- transport avion: extern Bucuresti-Buenos Aires/Santiago de Chile-Bucuresti, compania Air France;
- zboruri interne: Santiago de Chile-Insula Pastelui-Santiago de Chile; Santiago de Chile-Atacama-Santiago de Chile; Santiago de Chile-Punta Arenas;
-taxe aeroport;
- transferuri, vizite cu autocar sau microbuz dotat cu aer conditionat;
-13 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3* si 4* la Buenos Aires, mentionate in program sau similare; masa prevazuta in program: 6 dejunuri (din care 2 dejunuri pachet) + 1 cina (mic dejun bufet sau tip american; dejun sau cina - set menu);
-vizitele/intrarile specificate in program;
-ghizi locali in timpul vizitelor, insotitor roman de grup pe tot parcursul excursiei;
Nu sunt incluse :
- asigurare storno si medicala – recomandate de agentie;.alte tipuri de asigurari ( Premium etc.),taxele de plecare de pe aeroport, daca se aplica si care se achita personal, la fata locului; intrari/vizite/mese neprevazute in program, cheltuieli personale : telefoane, apa/ bauturi la mese, bacsisuri pentru ghizi locali/soferi – se achita insotitorului de grup la sosirea in Buenos Aires, eventualele excursiile optionale, care se organizeaza si achita la fata locului.

Conditii de inscriere: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei.

Grad de dificultate: usor, moderat in zona Atacama
Înapoi la cuprins